آجیل میوه ای است که از پوسته سخت غیر قابل خوردن و یک دانه تشکیل شده است که به طور کلی خوراکی است. در کاربردهای عمومی و به معنای آشپزی ، به طیف گسترده ای از بذرهای خشک شده آجیل گفته می شود ، اما در یک زمینه گیاه شناسی ، "مهره" به این معنی است که پوسته برای آزاد شدن بذر باز نمی شود (بدون رشد). ترجمه "مهره" در زبان های خاص اغلب به پارافزاسیون نیاز دارد ، زیرا کلمه مبهم است.
آجیل در بازار فروخته می شود
بیشتر دانه ها از میوه هایی تهیه می شوند که به طور طبیعی خود را از پوسته آزاد می کنند ، برخلاف مغزهایی مانند فندق ، شاه بلوط و بلوط ، که دارای دیواره های پوسته سخت هستند و از یک تخمدان مرکب سرچشمه می گیرند. کاربرد عمومی و اصلی این اصطلاح محدودیت کمتری دارد و بسیاری از مغزها (به معنای آشپزی) مانند بادام ، اسپند ، پسته ، گردو و مغزهای برزیل ، [1] از نظر گیاهشناسی آجیل نیستند. کاربرد متداول این اصطلاح اغلب به هر هسته سخت خوراکی و دیواری به عنوان یک آجیل اشاره دارد. [2] آجیل منبع غذایی پر انرژی و غنی از مواد مغذی است. [3
برای خرید آجیل و خشکبار کلیک کنید.
آجیل عید
لایروبی به منظور نگهداری. لایروبی به منظور نگهداری به دو شیوه انجام میگیرد یکی ادواری و دیگری منظم.
در لایروبی در اثر پاشیدن آب بر سطح دریا، معابر و رودخانهها، مواد مغذی آب افزایش مییابد. که به موجب آن تعداد فیتوپلانکتونها بیشتر شده و رشد بیشتری از جلبکها را شاهد خواهیم بود. فلزات سنگین ناشی از تخلیه مواد نفتی که جذب رسوبات کوچک و ریز در آب میشوند با انجام فرایند لایروبی داخل آب، به صورت معلق در میآیند.
این مواد با گذشت زمان به وسیله آب رقیق شده و از غلظت آنها تا حد نسبتا زیادی کاسته میشود. ماهیت این مواد بستگی به محل لایروبی دارد.
پمپ دنده ای
پمپ هیدرولیک
پمپ پره ای